حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه

بلینکن: قصد بایدن از کمک به کی‌یف اجتناب از درگیری با روسیه است

تعهد غرب به تجهیز تسلیحاتی اوکراین برای دفاع از خود در آینده، هشدار درباره زمان محدود برای انجام ضدحمله قبل از زمستان، وعده پنتاگون به ادامه کمک نظامی به کی‌یف و امکان پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا در سال ۲۰۳۰، از رویدادهای مهم پیرامون جنگ هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 04
کد خبر: ۲۰۶۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، "آنتونی بلینکن"، وزیر امور خارجه آمریکا، بامداد امروز، چهارشنبه در سخنرانی در دانشگاه رایس در هیوستون (ایالت تگزاس) مدعی شد که از همان ابتدای تشدید اوضاع در اوکراین، جو بایدن، رئیس‌ جمهور ایالات متحده، تلاش کرده است از کشیده شدن پای واشنگتن به یک درگیری مستقیم با روسیه اجتناب کند و این هدف یکی از «ستارگان راهنمای» اوست.


وی گفت: «از روز اول درگیری، پرزیدنت بایدن دو ستاره راهنما داشت؛ یکی اینکه مطمئن شویم ما هر کاری که می‌توانیم برای حمایت از اوکراین و تشویق سایر کشورها به انجام همین کار انجام شود، با این حال، ستاره راهنمای دیگر اجتناب از درگیری مستقیم با روسیه است، زیرا چنین درگیری‌ای می‌تواند به‌طور بالقوه به جایی منجر شود که هیچ‌کس نمی‌خواهد به آنجا برسد و تأثیر بدی بر امنیت آمریکایی‌ها خواهد داشت.»


وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت که ایالات متحده تصمیم‌گیری در مورد نحوه انجام عملیات نظامی را به خود مقامات کی‌یف واگذار کرده، البته به‌گفته وی، واشنگتن "هرگز حملات به خارج از خاک اوکراین را تشویق نکرده است."


بلینکن در عین حال پاسخ مشخصی به این سؤال نداد که آیا غرب باید به‌سمت تأمین تسلیحات در مقیاس بزرگ به کی‌یف برود که به آنها اجازه حمله به عمق خاک روسیه و کشتی‌های این کشور در دریاهای آزاد را بدهد. در عین حال، به‌عقیده وی، مطمئن‌ترین راه برای پایان دادن به درگیری‌ها، تقویت مواضع است.


علاوه بر این، وزیر امور خارجه ایالات متحده استدلال کرد که تا زمانی که خط‌مشی فعلی روسیه تغییر نکند، هیچ پیشرفت دیپلماتیک قابل‌توجهی در خصوص حل‌وفصل بحران اوکراین وجود نخواهد داشت. به‌عقیده وی، «سریعترین راه برای دستیابی به دیپلماسی و پایان دادن به مناقشه، تقویت هرچه بیشتر موقعیت اوکراین و در عین حال انتقال این پیام به رهبری روسیه است که متحدان قصد دارند برای مدت طولانی از اوکراین حمایت کنند./ تسنیم

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار